Wij zijn Huys, jouw
kennis met kennis
van huizen

Met Huys makelaars kies jij voor een eerlijk en energiek team dat graag voor je klaarstaat om je te helpen met de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van jouw woning. Wij zijn er om je zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij tijd overhoudt voor je gezin, werk en hobby’s.

Kennismaken

Profiteer van onze
ruime ervaring

Snel, veilig en zorgeloos.
Tegen de beste prijs.

Woning kopen & verkopen

Wij helpen je om je huis succesvol te kopen of verkopen. Door je op alle kansen en risico’s te wijzen, ben jij verzekerd van de beste deal voor je woning. En teken je straks vol vertrouwen het (ver)koopcontract.

Woning huren & verhuren

Best spannend, je woning (tijdelijk) verhuren! Wij helpen je de ideale huurder te vinden en alles rondom de verhuur te regelen. Wil je graag een woning huren? Ook dan staan wij voor je klaar.

Woning taxeren

Wat is je woning waard? Als NRVT gecertificeerd taxateur zijn wij bevoegd om de waarde van je woning te bepalen. Onmisbaar als je een huis wilt kopen, je hypotheek wilt oversluiten of je woning wilt (ver)bouwen.

VBO-makelaars zijn niet
zomaar makelaars

Huys Makelaars is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. VBO-makelaars zijn niet zomaar makelaars. Het zijn vakmensen die de emotionele lading van een huis kopen, verkopen, huren en verhuren begrijpen.

De VBO-makelaar houdt zich aan de Beroeps- en gedragscode en handelt altijd vanuit jouw belang. Ook kent de VBO-makelaar de markt en geeft dankzij een uitgebreide database goed advies. Zo sta jij sterker in de onderhandeling.

Bij het inschakelen van een VBO-makelaar kies je voor zekerheid. Als je onverhoopt een klacht hebt of als er een geschil ontstaat, dan kun je bij de geschillencommissie van VBO terecht. Daarbij is elke VBO-makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is natuurlijk ook in jouw belang.

Sinds 2001 is het vak makelaar een vrij beroep geworden. Dit houdt in dat iedereen die een huis verkoopt zich makelaar mag noemen.

Tot 2000 was de titel ‘makelaar’ alleen weggelegd voor mensen die, na een grondige studie, werden beëdigd door de rechtbank. Om jezelf te verzekeren van de deskundigheid van een makelaar is het dus verstandig om altijd te kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij één van de brancheorganisaties in Nederland.

Waarom kies je voor
Huys Makelaars

Ontspan en laat ons jou helpen.

Met financieel advies zorgen wij voor de beste prijs voor jouw woning.

Onze bouwtechnische kennis zorgt voor een betrouwbare keuze.

Al je vragen over kopen, verkopen, verhuren of huren beantwoorden wij.

Waar zoek jij naar?

Ben je op zoek naar een woning binnen jouw budget? Wil jij je woning voor de beste prijs verkopen en de maximale service? Wil jij je woning verhuren?

Zie ons als jouw kennis met kennis van huizen.